I wanna believe in everything you believe





Waterpipe, lovley company & the national
/ Johanna


こんにちはすべて日本のファン!

Hej alla japanfans!
Jag har fått äran att vara den första gästbloggaren här på japanbloggen.
J och L är just nu på kvällskurs, ni kanske undrar vad för kurs? japanska såklart!!
Det ni kommer få läsa om i denna blogg är linn och johnnas spännande liv i Japan. Ni kommer att få se och höra om nya japanska filmer, mode, ris, män och mycket mycket mer, de kommer även att lära er ett nytt japanskt ord om dagen.
och till alla läsare i japan:
こんにちはすべて日本のファン!
私は日本のブログでここで最初のゲストブロガーという名誉があった。
JとLは夜のクラスで今いる、あなたは何コースを疑問に思われるかもしれません?もちろん日本!
そこには約は、このブログのリネン、日本ではジョンのエキサイティングな生活は読んだことがあるでしょう。あなたが見て、新しい日本映画、ファッション、米、女性とはるかに、彼らはまた、日、あなたに新しい日本語の単語をお教えします詳細については聴かなければならない。
さようなら / Alicia

nu är det min TUR

kon'nichiwa!
Jag tänkte inviga dig nu. Inte med pompa och ståt dock. Fast det hade jag helst velat göra ju! Ikväll ska det somsagts koslas till det mycket mycket med min älskling. OCH kanske kanske bangarna Felicia och Alica infinner sig vid rätt tidpunkt. hade vart najs! Har haft danssession, seriöst, kom på några sköna moves att köra på dansgolvet när vi beger oss ut på byn någon dag i veckan. eller? those who know ME knows that aint never gonna happen mama. Överskottsenergi är bara förnamnet på denna trötta tös som spenderat de två sista nätterna gloendes på Gossipgirl. Oslo är faktiskt grymt. Tack JK för det. Nu vankas det ûberbra musik, och ja lite vattenpipi.
have a nice one  / Linn

Saker man gärna tittar på

Dessa två kvällar har varit de första på länge som linn och jag inte har kollat på något japanskt eller koreanskt. Alltså allt från serier på dramacrazy till weirda klipp på youtube (riktigt weirda). Annars spenderar vi mestadels av tiden till att söka på japanska skådespelare eller titta på filmer av Hayao Miyazaki.

Linn dansar till DARE med Gorillaz (och bjuder på en dagen outfit)
/ Johanna

erthfee

Klockan börjar närma sig sju och linn sprang precis över till kiwi och köpte kaffe och batterier som jag beordrade. Planen för denna afton är vattenpipa som användes för första gången (av oss) igår då Sarah och Harald kom på besök.

Jag och Linn hade haft en trevlig dag på stan, shoppat lite, solat lite, druckigt lite latte samtidigt som vi satt som två troll och spanade på Jakob utanför hans jobb. På vägen hem så kom vi väl på att vi faktiskt hade en vattenpipa så vi klev in på en av många turkkaféerna som det kryllar av på trondheimsveien där man kan röka vattenpipa. Allt vi ville ha var kol och tobak, men utan extra kostnad fick vi även en lektion i hur man ska beté sig för att njuta av vattenpipan på bästa sätt vad jag förstod det som.
Det är som sagt tänkt att fortsätta i samma veva ikväll, även om det igår vart hostkalas hos oss, men tack vare de så luktar det äpple i hela trappuppgången nu... ingen orsak

Sayonara! / Johanna

Konnichiwa!

Hej. Konnichiwa betyder hej på japanska btw. Kul att du kikade förbi.
Det här är vi. Från våran absolut bästa sida. Det kommer ni få se mer av!
Toodles

RSS 2.0