when live give you green bananas, just say "fuck the bananas" and bail.

right on
/Johanna

Jag hör bara kossor...

...och har skapat ett stort intresse för bläckfiskar. I starkt behov av sömn, vilket kontras jävligt illa med ett sug av öl. Ölen kommer ske, somna gör jag när jag har tid.
Johanna

introduktion av trondheimsveien - familjens senaste tillskott

kortfakta.
Namn: Jakob Daniel Erlandsson
Ålder: 21 år ( snart 22, måste tilläggas)
Kön: okänt
Intressen: Vin och mat
Levnadstandard: Obefintlig
Klädstil: Retro hippe
Kommentar av redan boende i residens:
Linn: Skön snubbe med en känsla för humor och talangfull i onödig trivia.
Johanna: Fin fisk som kan laga mat till oss när vi vill, sen har han en mac också. alltid ett plus i kanten.
Sara: Jakob är en nyfunnen vän som har en väldigt fin och fyllig stjärt, ménage á trois är att förvänta sig, jag, jakob och valfri.
Det var allt för idag, nu skall vi till ikea och köpa en svensson säng till allas våran egen svensson.
/ Linn

I can tell that we are going to be friends

LK skriver, men LK får inte ut någonting av det egentligen. LK är förvirrad, LK behöver en kram. en kärlekskram utan dess like. LK är krank. men det är okej. LK har JK. JK har LK. Allt är bra.
/ Linn

.. får jag titta på dig, nej

Spenderade dagar med goa människor har denna helgen bestått av, får mig på bra humör. Trots att vädret drar ned en till avgrunden. Mötte en svensk tjej idag, hon handlade sallad av mig på caféet, och det är väl ingen big surprise. Det roliga som jag kom på efter sisådär några minuter, eller båda två egentligen. Var att vi snackade norska med varandra. Eller vartannat ord. Och det är en fundering i mitt rofyllda liv, hur kommer det sig att svensk till svensk pratar norska med varandra? vart är patriotismen? Svenskar överlag som kommer till cafeét brukar ha någon slags underföstådd förståelse för varandra, är trots allt lite extra snäll mot svenskarna. Det är den patrioten man är liksom. Sverige är ett bra land, men jag vill inte leva ett svensson liv, varken i Norge eller Sverige. Jag vill ha en egen måne, där ska jag bo med dom jag tycker om på ett ömsesidigt sätt. Jag vill vidga mina vyer, se saker jag inte sett och fylla min kundvagn med minnen av allt som händer.

Disorder - Joy Divison
I've been waiting for a guide to come
and take me by the hand
Could these sensations make me feel
the pleasures of a normal man
New sensations bear the innocence -
leave them for another day
I've got the spirit, lose the feeling
take the shock away
/ linn

Wendy is coming to fight you


Helgen var bra, sista bilden ges bara för att. Överlag lever livet. Överlag så mår vi bra. jobb, sleep required.
Natti / Linn

partyhatten på

bra humör, bra känsla, öl och framförallt; Jag är ledig en lördag, och absolut ingenting ska stoppa mig från att ha en fri dag imorgon. ha det gøy

/ Linn

A.W

/ Linn ( bild snodd av Http://matildajolene.blogg.se )

grönsaker har också känslor

Bitterhet
itterhet
tterhet
terhet
erhet
rhet
het
et
t
Är
r
Dagens
agens
gens
ens
ns
s
Faktum
aktum
ktum
tum
um
m
hihi
ihi
hi
i
sen ett annat faktum är att jag spyr på konsumtionsbredrägeriet som sker just i denna stund. Fast så kan det ju vara så att jag är bitter för att inte ha någon att konsumera till. tål att tänkas på.
Sen är det näst största faktumet för dagen at tja.. jag är en grönsak.
ha det gött
/linn

schizofrent väder är lika med nariga läppar

Ikväll skall jag förtära en välförtjänt öl med en kär vän. Frugan har ju lämnat landet för lunduntown förstår ni, och då måste ju någon bota min sällskapsjuka. Jakob är offret denna gudsfördömda dag. Nargia läppar var det ja....
Jónsi - Go do
/ linn

uhntiss

bertz brudar å bertz ikväller
/ LO J

twinkeling with diamonds

idag har jag försökt springa ikapp mig själv (ni vet när man springer och springer och springer iväg från sig själv i sina tankar?) & tagit tag i mina hälsenor, nypt  hårt och försökt vakna upp ur min trans jag befunnit mig i under flera dagar nu. jag kisar. veta att man lever i en värld som är oändlig, vill jag se. det eviga surret om bubblan, blir allmänt fundersam över vad det är för bubbla man lever i. allas egna bubbla. man ska bestämma själv. Tror att våra symbios vi lever här i vår bubbla är gjord av plast. för som tidigare nämt så är vi plastsjälar, och vad passar då inte bättre med en plastbubbla? Rätt svår att ta sig förbi, men det går. Bara man vill (och är skön) så kanske man får. Kundvagnen fylls med minnen värda en plats. Summan av kardemumman är att det står still. andnöd. Konditionen räcker inte till för att jag ska hinna ifatt. inte ännu.

CocoRosie - Smokey Taboo
/ linn

RSS 2.0