you can't run from what's in your blood and you can't hide

fix trix, mitt rum är klart. allting känns så underbart. igår var jag ledsen, idag är jag glad, undra sa flundra? vad är det som sker, linn hon vill bara ha mer.
goderafton
/ Linn k

all that matters is inside

En dag av solsken, en dag av dammtussar och tvättmedel. Hur kommer det sig att man alltid längtar bort?
ett faktum är att jag vill att det ska bli lördag nu. ett annat faktum är att det är nära på en förändring utan dess like. på gott och ont. ha det bra kärleksbarn
Och grattis till the boy next door som blir systembolagsmyndig idag!
/ Linn

självinsikt

/ Johanna

Linn och Johannas underliga värld del 2.

"Linn titta, Fanta-stiskt" säger JK som håller upp en fantaflaska.
"hahahahahah"
(note to self; Jobba inte när du druckit alkohol dagen innan.)

Take me there!!

Godmorgon till er som nyss klev upp. Goddag till er som faktiskt har tagit er ut i solen denna underbara dag. Jag tillhör gruppen människor som är förfärligt baksjuk och har jobbat hela dagen, resultatet av detta blir då såklart en dator, lite musik och lite skype. D.v.s ingen sol, D-vitamin har jag fått så det räcker och blir över förra veckan. Vad har hänt? Jo en massa trevligheter faktiskt.  Bland annat så har jag och fru källström, eller ja, lite mer jag då, varit sentimental(a?) och faktiskt insett att vi är alldeles för bra för varandra, så nu är en skilsmässa på gång.. hehe nej, men skämt åsido. Vi är förräffligt bra tillsammans, vi kan tillochmed vara dåliga tillsammans. Det är det som kallas vänskap mitt herrskap.
Gregory Alan Isakov - That moon song. Det är dagens låt, för er som tycker (vet) att jag har världens bästa musiksmak borde lyssna på den! Nu ska jag väl föröska göra någonting vettigt, typ skriva ett CV kanske. Eller kanske söka till en skola. Eller kanske försöka vara lite social med ingen som är hemma.
/ LINN

trekk då vafan

När jag ser en skylt där de står trekk, tänker jag inte "aha okej, det betyder ju dra på norska". Jag tänker "trekk, det låter som tryck, men jag vet ju att det är tvärt om på norska" så drar jag i dörren. Eller som i det flesta fall trycker jag ändå, och det är lika jävla irriterande varje gång.
/ Johanna

we still got time

Ja då var man hemma igen efter en otroligt fantastisk vecka i Los Angeles. Jag är både ledsen och glad över att vara hemma, jag har verkligen känt obeskrivliga känslor som jag inte trodde jag hade inom mig, kan säga att LA har gjort intryck på mig, jag är en frälst kvinna nu. Jag hade tänkt att göra detta inlägg till ett glatt inlägg, men mina känslor svallar som vågorna på stranden. hehe.. Nä men jag måste få tillägga lite bitterhet; Det känns verkligen skit att komma tillbaka hit och återgå till verkligheten. Speciellt när veckan har varit outstanding. Sten är en bra människa och att jag åkte dit ångrar jag inte en sekund. Nu fyller JK år, 22 stora. SÅ ikväll ska vi göra en vanlig oslokväll, lite speciell, dricka en öl. Eller två. ni vet hur det är!! Grattis!
JAG SVÄVAR PÅ MOLN VÄNNER!!
Falling slowly.
/ LINN

lulululu

Att tro att man känner någon utan & innan. Det gör man aldrig, det har jag aldrig gjort. Det är lätt att säga att man är en ärlig människa när man säger vad man tycker, men hur vet man att man säger precis så man tycker. Bara för att man är aggresiv och framfusig, är det ärlighet? Det är lätt att verka ärlig, det är lätt att vara ärlig. Det ända man behöver är att vara ärlig med det man vill vara ärlig med.
Det finns så mycket ingen vet, och aldrig kommer veta. Har jag ljugit, eller svikit någon för det? Det är lätt att säga vad man känner, när man vet vad man känner. Det är också lätt att lura sig själv
/ johanna

livet i sig

jag tror inte på saker som människor säger, bara för det att
det är just de som de inte säger som de verkligen menar...
/johanna

we're just two lost souls swimming in a fishbowl

Jag førsøker vara lite kreativ just nu, førsøka skriva en rad, om någonting vettigt. någonting vært att næmnas. MEN, ja det kommer ett men, just før tillfællet så kommer jag inte på någonting. Eller jo, æn en gång ær det konstaterat att værlden ær en liten plats. och slumpen ær ingen tillfællighet. Det ær rætt vettigt, før dem som tror på det. / Linn

hummingbirds and coctails

Mimmi är nyinflyttad, johannas fingrar är av, jag åker till LA på tisdag, vi stängde på jobbet idag, ikväll ska vi dricka öl, imorgon ska jag kolla en massa film, fast det som gäller för idag är nog mest att vi inte har några planer egentligen. typ. lite halvdöd sådär. kul men det behövdes sägas.
ciao / LINN

I wish i were a Warhol silk screen hanging on the wall, or little Joe or maybe Lou. I'd love to be them all. All of New York's broken heart would be mine. I'd put you on a movie reel and that would be just fine.

Åh en fantastiskt trevlig helg har lagts för mina fötter. Matilda har varit på besök, har klarat oss utan bråk, ja lite meningskiljaktigheter har det varit såklart. Men bättre än förväntat. Vi är ju trots allt syskon. Är helnöjd, förutom att den ekonomiska delen inte riktigt håller som jag tänkt. Men det är väl ingenting ovanligt när det kommer till mig. Mycket som cirkulerar just nu faktiskt, jag vet inte riktigt hur jag ska sortera mina tankar på rätt sätt, för att jag ska få ut någonting av allt. Men om en vecka så lär nerverna vara över ändå. Så nu är det sängen som gäller för en egentligen rätt utvilad kvinna. sov sött kärleksbarn


Den här värmen är det jag längtar efter. sjutton

/ Linn

lend the memories and be good for those who stay

Förfärligt fin dag i Oslo idag, får en att uppskatta livet lite extra såhär i vintermörkret. Saker som behövs göras läggs åt sidan och man njuter. Älskar dagar som denna och älskar alla dagar som kommer.
Kos dere!
/linn

fleet foxes

OHAYO! Godmorgon!
Solen skiner, humöret på topp. Formen lite sisådär, men vad gör det? FÖR SOLEN SKINER!!!
Idag blir det Akerbrygge&kaffe, sen santinos spaghetteria & Sara och den 15 Mars åker jag till LA och hälsar på Sten. hur bra känns det?
ha en bra dag!

it's been a long time since I had some fun

We used to be the luminary ones - Bertz brudar å bertz ikväll - igen. Skavanker handskas med vid ett senare tillfälle. Matilda är på besök, det vankas fest och så vidare. Vi mår bra. osv.
Och som lovat kommer kvällens tagglåt;;
Uhn Tiss - The bloodhound gang
kos dere! / Linn & JK & Botte

winter winds

As the winter winds litter London with lonely hearts
Oh the warmth in your eyes swept me into your arms
Was it love or fear of the cold that led us through the night?
For every kiss your beauty trumped my doubt

And my head told my heart
"Let love grow"
But my heart told my head
"This time no
This time no"


We'll be washed and buried one day my girl
And the time we were given will be left for the world
The flesh that lived and loved will be eaten by plague
So let the memories be good for those who stay

And my head told my heart
"Let love grow"
But my heart told my head
"This time no"
Yes, my heart told my head
"This time no
This time no"

Oh the shame that sent me off from the God that I once loved
Was the same that sent me into your arms
Oh and pestilence is won when you are lost and I am gone
And no hope, no hope will overcome

And if your strife strikes at your sleep
Remember spring swaps snow for leaves
You'll be happy and wholesome again
When the city clears and sun ascends

And my head told my heart
"Let love grow"
But my heart told my head
"This time no"
mumford and sons
/ Johanna

23.20 I morgon, Linn bloggar live MISSA INTE

Jag önskar då och då att jag åtminstonde ibland faktiskt kunde skriva lite om vår vardag här i bloggen, vad vi gör om dagar, vad sker på jobb och alla jävla blåbär vi hänger med. Men stoltheten står fast, och eftersom själva orken ligger på minus så kommer det antagligen heller aldrig att ske på en regulär nivå. Hur som haver, jag råkade idag ut för en av våra mindre mysiga stammisar på jobbet idag. Han kommer tydligen då och då, men jag har aldrig haft turen att stöta på honom förns idag.
Snabbfakta.
Ålder. 70-80
Utseende. Sne/gammal
Hobbys. Sin digitalkamera, samt rulla omkring runt vårt café
Övrigt. Äger en hypad rullstol
Idag kom han förbi jobbet för att ta kort på oss som jobbar där. Det händer några dagar i veckan, men som sagt så har jag aldrig träffat mannen personligen. Plötsligt dyker han upp, Alicia upptäcker honom direkt och tar täckning under disken. Han rullar sakta förbi, stannar en stund och fotar hejvilt. Efter detta ger han ifrån sig något slags ljud, pekar på mig och visar kameran. Jo, där var jag minnsan, dubbelhaka och fettigt hår. Han garvar lite och rullar vidare
I alla fall, det bästa till sist... MIIKE SNOW I MORGON!
/Johanna

ett helt nytt perspektiv

2 helt nya huvudbonader samt dylikt viktiga saker har införskaffats idag, känns bra faktiskt. tänkte ta en bild och köra dagens outift, för det är ju tydligen inne. Men kameran och det fotogeniska ville inte samarbeta så vi dissar det denna gång. Vad har hänt? Faktiskt en hel del, och den som vet! För det är inte för allas öron. Sen är det kallt också, rysligt faktiskt. När kommer värmen tillbaka? behöver det. Starkt. Sen den eviga frågan om framtiden, vad händer? Vad gör man? när lever man? och framförallt, hur lever man? big questions in need of big answers is what it is.
En musiklåt att hoppa och skutta till, eller ligga i sängen och se allt röra på sig om man nu så vill;
Warewolf - Cocorosie
godnatt kärleksbarn

/ Linn

RSS 2.0